lördag, september 30, 2006

En liten terrorist

Det är vad jag har här hemma tror jag efter en jättebra eftermiddag och kväll när Saga och jag la pärlplattor och myste framför tv:n, till och med nattningen gick smärtfritt igår även om hon somnade sent. Men vakna kl. 5.30 och skrika och gråta för hon vill ligga i soffan det är elakt mot den stackars modern som tillsist gav upp i förhoppning att få sova lite till och knallade ut till soffan med den skrikande dottern och vad händer...jo barnet somnar och mamman kan inte somna om så här sitter jag nu två nästan tre timmar senare och är jättetrött men kan inte sova, tror jag ska lägga mig och försöka igen kanske kan jag somna en timme eller så innan Saga tycker det är morgon och vill upp och leka.

Hur snygg är inte den här?

Jag tror jag är käär...i en lampa titta här



Här kan du hitta den och mycket annat roligt

tisdag, september 26, 2006

Min önskelista (med mestadels pysselsaker)


Helt och hållet uppdaterad 2011-11-16
Blandat:
* Symaskin
* Ramar från IKEA i serien Ribba färg ekmönstrad (bla önskar jag mig 2st med plats för två foton 10x15cm)
* Sigma AF 70-300/4,0-5,6 DL Super Macro for Nikon/Fujifilm (objektiv till kameran)
* Cykel
* Familjesmycke

Dvd:
* Harry Potter Box 1-7 Box


Böcker:

Pyssel:
*Presentkort hos scrapbook affär tex Mollys Scrapbook eller Pappersbiten


Är samlare på delfiner utöver pysselsaker

söndag, september 24, 2006

Tre månader till julafton...

...och Patrik och Saga firade med sommarens sista? bad i sjön hos Jonas. Saga som kom igång sent med badandet i år, första badet då hon doppade mer än tårna skedde i augusti badade runt tills hon skakade som ett asplöv och läpparna var blå det blev ett ofrivilligt dopp under ytan med huvudet när hon åkte vattenrutchkana men inte ens det stoppade fisken Saga.
Det har varit cybercrop på Scrappiz i helgen men jag har knappt hunnit vara med alls två kort och en layout blev det och det var egentligen bara ett kort jag blev riktigt nöjd med. Här kommer mina bidrag iaf.


Detta kort blev inte som jag tänkt mig men ok och Saga älskar det.


Jag intervjuade Saga för någon vecka sedan och detta blev resultatet ska intervjua henne flera gånger.


Detta julkort blev jag nöjd med

I fredags var jag hos läkaren och nu har jag höjt medicindosen vi får se om det blir bättre annars höjs den en gång till sen blir det medicin byte om det inte funkar. Sen kom pepparkakorna (dvs mina föräldrar) hit och hälsade på dom har precis kommit hem efter två veckors semester på Kreta och hade med fina tröjor till Saga, hon älskar sin rosa barbie tröja från Kreta och skulle kunna bo i den.
Igår lördag var vi på barnkalas Sagas bästa kompis Emil har fyllt tre och Saga var så pirrig innan det var dags att gå när vi sen var där så blev hon nog lite besviken för att hon inte fick Emils odelade uppmärksamhet han hade ju andra kompisar där men hon fick ju tårta och fiska fiskdamm med godispåse så hon var jätteglad ändå. Det var en trött tjej som gick ifrån kalaset.
Idag har som sagt galningarna badat men vi hade en sista sommardag med grillning och jordgubbar ifall hösten skulle komma nu.

onsdag, september 20, 2006

Dagens scrappiz är...

JAG!!! Blev väldigt förvånad och jätteglad, sitter här med ett fånigt leende på läpparna. Nu ska jag bara komma på vem som ska bli morgondagens scrappiz, ett svårt jobb visade det sig när jag började titta i Galleriet det finns så många duktiga scrappare runt om i vårt avlånga land.

torsdag, september 14, 2006

Nytt försök att ladda upp bilder

Här kommer först layouten jag gjorde till Swe Scrapbooks premiärtävling, inga blommor skulle det vara och tror ni jag tänkte på vad det var för form på bradsen, nej det kom jag på senare dom var perfekta i färgen och det var det jag gick på.
Sen kommer lite layouter från cybercropen som Jane hade på Scrappiz i augusti, ett brölopps kort som jag gjorde till bröloppet jag inte kom iväg på. Layouten som heter Fotograf är gjort efter en annons utmaning från min mentor Jane.









onsdag, september 13, 2006

Förkylda gänget

...bor numer i Hägersten, i snart två veckor har här varit sjukstuga och det känns som det skulle kunna fortsätta länge än. Jag är helt igen täppt i näsan och hostar, Saga snorar och Patrik orkar till jobbet varannan dag ungefär.
Skulle ha åkt på brölopp i lördags men pga av att Saga var ny sjuk och jag fortfarande hade kanon ont i halsen blev det bara Patrik som åkte, det var ju liksom inte så att vi kunde åka en kort stund och komma hem lätt om Saga blev sämre och vägrade barnvakt.
Imorgon hoppas jag orka ta mig på självhjälpsmöte som började förra veckan så håll tummarna för att jag mår lite bättre då.
Förkylningen har gjort att det inte blivit så mycket scrappat, jag snabb scrappade ett album i 6"x6" format från svensexan till brudgummen men det orkade jag inte scanna in, det var dessutom så enkelt som det kunde bli eftersom jag bara hade 2 dagar på mig att få ihop det hela.
Men min layout till premiärtävlingen på Swe scrapbook kan jag visa nu eller imorgon eftersom det inte funkar att ladda upp bilder just nu. Nu får vi se om det fungerar att ladda upp texten då...