måndag, juni 25, 2007

Sommaren har återvänt

Efter en ganska regning vecka när vi ändå mest låg i soffan och tittade på playhouse disney, det blir lätt så när dottern är sjuk. Nu är hon iaf frisk igen och på dagis sista veckan innan hon ska vara ledig i fem veckor.
Midsommarafton firade vi här hemma med sill och potatis, lite dansande runt osynlig midsommarstång sjungades små grodorna och naturligtvis Sagas egen komponerade midsommarsång tror dock hon är ganska ensam om att hoppas det som den handlade om för på midsommar är det vinter och massor av snö i hennes sång. Har nog sagt det förr men hon älskar verkligen vintern det är ett faktum när hon undrar om det inte ska bli snö snart igen.
När vi sjungit och dansat så åt vi smaskigt stekt istället för grillat kött och till efterrätt jordgubbar med grädde och vaniljglass. Så trots sjukdom och missat midsommarfirande så blev det en helt ok dag.

Idag har jag ägnat mig åt t-shirt design (bild kommer när det torkat och fixerats) döskalle tröjor till Saga hon önskar sig det så vi får se vad hon säger när hon kommer hem.

Här kommer iaf en layout jag jobbat på i helgen.

1 kommentar :

Fanny sa...

Vilken fin! Vad coolt med en hängel på layouten! Gillar staffliet också, vill oxo ha såna, typ ett par stycken, att displaya saker på...