torsdag, december 27, 2007

Lite julklappsbilder

Nu kommer lite julklappar som jag gjort






Och tillsist en LO och ett kort jag gjorde till cybercropen på pyssel.net för två veckor sedan

onsdag, december 26, 2007

Nu är glada julen slut slut slut....

*sjunger falskt* ja inte riktigt men vi är hemma igen julklapparna är uppackade och invigda iaf av lilltjejen. Som spontant i bilen på väg hem igår sa -"mamma det var en bra dag igår" så hon var mer än nöjd.
Hon fick dock svår hemlängtan så vi åkte hem redan igår tror minsann hon ville hem och leka med nya sakerna.
Av oss fick hon en gammal laptop från stenåldern (i dataålder iaf) som hon kan spela sina spel på, lite dockkläder, en leksakstrumpet, fiaspel, och en lära skriva bok. Annars fick hon en MammaMu bok, barbiekläder och dockor (farmor och farfar hade fyndat på second hand och hittat massa kläder/möbler mm till barbie och dockskåpet) men även mormor/morfar och kusinerna kom med barbie saker, räknespel, lite kläder och säkert något mer som jag glömt nu. Igår eftermiddag kom Jonas och Johanna över och även dom hade julklappar med sig dataspelen fem myror är fler än fyra elefanter och Mias mattehus.

Även vi vuxna hade varit snälla så tomten kom med kuvert till oss.

Vi alla tackar för alla fina julklappar och önskar er alla en god fortsättning på julhelgen

måndag, december 17, 2007

Nu var den invigt...

...träningscykeln alltså under helgen har Saga varit mest aktiv på cykeln men nu vaknade jag tidigt idag, jag råkade somna med Saga igår kväll vid 20-tiden så det var kanske inte så konstigt. När jag ändå var uppe och resten av familjen sov sött så passade jag på och ta en 20 minuters cykeltur, har inte lyckats förstå datorn till cykeln, ser superenkel ut men det finns ingen manual att tala om så jag får gå efter tid tills jag vet hur den funkar.

I helgen har det varit cyberpyssel på pyssel.net så lite skapat har det blivit, en LO, ett kort och ett halsband blev resultatet visar upp dom här så fort röstningen är över och vinnaren utsedd.

Kan lägga till 15 minuter på cyklingen tog en tur till;)

onsdag, december 12, 2007

Då var man 33 år.

Ja nu börjar födelsedagen lida mot sitt slut det har varit en bra dag med presenter från sambo och dotter (motionscykel, ny mus till datorn) gratulationer via telefon, forum och post (tack farmor för lotterna).
Middag bjöd sambon på med förrätt och allt.

Nu väntar lucia firande på dagis imorgon. Saga är redan spänd inför det hela.

tisdag, december 11, 2007

Julsakerna börjar bli klara

Pysslar för fullt med julkort (tror jag är klar med dom nu, ska bara fixa kuvert och adressera för fulla muggar), julklappsetiketter tillverkning pågår för fullt sen var det ett gäng julklappar och där har jag lite detaljer kvar innan jag är klar sen kanske jag kan scrappa igen:)
Om ni saknar foton på annat än mina alster så beror det på att jag numer lägger dom i min bilddagbok adressen är samma som hit fast bilddagboken.se istället för blogspot.com.
Det känns lite säkrare att ha bilder där då det finns kopieringsskydd på den sidan så ingen kan stjäla mina foton.

Idag kom vår julklapp till oss själva vår nya enorma TV så nu kan vi stänga av tv:n och sätta på när programen börjar istället för 10 minuter innan vår gamla tog 10 minuter innan bilden kom.

onsdag, december 05, 2007

Har lagt till en hel del böcker på önskelistan nu när det börjar närma sig födelsedag och jul.

lördag, december 01, 2007

Pyssleri pysslera

Stannade hemma (och fick lite barnfri tid efter en veckas 24 timmar med Saga tid) när P och Saga åkte till P´s föräldrar tänkte jag skulle hinna med lite pyssel som måste göras innan jul och jag lyckades bli klar med julkorten, börja med lite julklappar och lite julklappsetiketter så jag är nöjd med kvällen så här långt. Imorgon ska vi upp på vinden och leta julsaker för att sen göra vårt hem juligt *längtar*.