fredag, januari 04, 2008

Gott Nytt År eller God Fortsättning kanske det heter

Julen är över för denna gång ja bortsätt från att dottern ska få sina sista julklappar idag när vi träffar kusinerna. Nyårsafton har passerat tillsammans med god mat och goda vänner, Saga höll sig vaken till elva snåret och vi valde att inte väcka damen som trots att hon så gärna ville se fyrverkerierna redan blivit rädd, hon har aldrig gillat höga ljud så öronproppar till henne räddade vår kväll.

Det nya året började med snö och vi var ut och gjorde snöänglar tyvärr var det mer blask än snö så vi blev ordentligt blöta.
Sen blev vi trötta på att ha en omonterade begagnad Kura säng i sovrummet så jag tog saken i egna händer (att ha en omonterad IKEA pryl hemma utan att jag monterat den efter en vecka är rekord) och möblade om och monterade säng sovrummet blev nu mer ett Saga rum. Lite rensning av saker som står i ena hörnet av rummet en hylla till saker och rummet blir nog hennes och vi sover där som det varit tidigare har vi alla bara sovit därinne, dagtid har vi varit i vardagsrummet och Sagas saker likaså.
Igår kom det mer snö och denna gång var det till och med minusgrader så nu plockades pulkan ner från vinden och vi var ute hela förmiddagen.

Idag snön ligger kvar men vi har en slappdag, Saga längtar tills vi ska åka till farmor och farfar om någon timme, Patrik ska komma från kontoret först. Imorgon blir det pulkabacken igen (om inget oförutsätt sker och det börjar regna eller något).

Nästa vecka börjar dagis igen och jag får mer tid till pyssel.

Avslutar med en bild på vår sopsorterings utställning (eller vad man ska kalla våra fina sop robotat).

1 kommentar :

Elina sa...

*asg*

Underbara figurer ni har gjort!